Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer coboară un loc în clasamentul ATP

roger federer

Elveţianul Roger Federer va coborî de pe locul 4 pe locul 5 în clasamentul ATP care va fi publicat luni.

Fostul lider ATP va fi depăşit de rusul Danil Medvedev, care l-a învins, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe argentinianul Diego Schwartzman, în sferturile de finală ale turneului de la Paris Bercy, potrivit news.ro.

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’

Federer a început anul pe locul 3 ATP şi a participat în 2020 doar la un turneu, Australian Open, unde a pierdut în semifinale, în faţa sârbului Novak Djokovici.

Accidentat la Melbourne, Roger Federer şi-a reluat antrenamentele la finalul lunii martie, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept, la 3 februarie.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

În iunie, Federer a fost operat din nou la genunchi şi a decis că nu va mai juca în acest an. Din cauza pandemiei de coronavirus care a întrerupt sezonul mai mult de cinci luni, el nu a pierdut foarte multe competiţii. Tenismenul elveţian ar mai putea coborî în ierarhie după Turneul Campionilor, la care nu va participa, el plănuind să revină pe teren în ianuarie, la Australian Open.

Ultima dată când Federer a fost pe locul 5 ATP a fost la 18 martie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.