Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer și-a anunțat retragerea din tenis. Explicațiile și mesajul de adio

playsport.ro
Roger Federer

Marele jucător de tenis Roger Federer și-a anunțat retragerea din activitate, iar Laver Cup de săptămâna viitoare, de la Londra, va fi ultimul său turneu ATP.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Federer a spus: "După cum mulți dintre voi știți, ultimii trei ani au reprezentat pentru mine provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă deplină", potrivit telegraph.co.uk.

"Dar, de asemenea, cunosc capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este momentul să pun capăt carierei mele competiționale. Cupa Laver de săptămâna viitoare, de la Londra, va fi ultimul meu eveniment ATP. Voi mai juca tenis în viitor, dar nu în Grand Slam-uri sau în circuit", a adăugat el.

Elveţianul a câștigat 20 de trofee majore și un număr record de 103 titluri ATP de-a lungul celor 24 de ani de carieră, inclusiv opt titluri la Wimbledon, și s-a impus ca unul dintre cei mai de succes jucători de tenis pe care i-a văzut vreodată acest sport.

"Vreau să vă mulțumesc din toată inima, tuturor celor din întreaga lume care au ajutat la realizarea viselor unui tânăr jucător elvețian. Și în cele din urmă, mulțumesc jocului de tenis, pe care îl iubesc și nu îl voi părăsi niciodată", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.