Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Halle, după ce a trecut de francezul Jo-Wilfried Tsonga

roger federer

Roger Federer (3 ATP) s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneuui de la Halle (Germania), după ce a trecut de francezul Jo-Wilfried Tsonga (77 ATP), posesorul unui wild card, scor 7-6 (5), 4-6, 7-5, informează MEDIAFAX.

Citește și: Andrei Caramitru pune tunul pe Klaus Iohannis! Atac de ultimă oră și la PNL

Federer, campion la Halle de nouă ori, a avut parte de o partidă dificilă în optimile turneului din Germania. Primul set a intrat în tie-break, unde Tsonga a condus cu 3-0. Elvețianul a revenit și s-a impus cu 7-5. În setul secund, francezul a câștigat de două ori pe serviciul adversarului și a trimis partida în decisiv, acolo unde Roger Federer s-a impus, cu un break realizat în finalul setului.

Citește și: USR-PLUS se cutremură! Dezvăluirea care dinamitează Alianța 2020

În sferturile de finală de la Halle, Roger Federer îl va întâlni pe spaniolul Roberto Bautista-Agut (20 ATP), cel care a trecut în optimi de Richard Gasquet, scor 6-1, 6-4.

Federer se află în cursa pentru cucerirea celui de-al 10-lea titlu la Halle. Elvețianul a mai câștigat turneul de iarbă din Germania în 2003, 2004, 2005, 2006, 2008, 2013, 2014, 2015 și 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.