Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Încă un campion mondial la fotbal a murit, după o boală cruntă: E legendă pentru Liverpool și a jucat împotriva Petrolului Ploieşti în Cupa Campionilor

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fostul internaţional Roger Hunt, care în 1966 câştiga Cupa Mondială cu naţionala de fotbal a Angliei, a încetat din viaţă luni, la vârsta de 83 de ani, după o lungă perioadă de boală, a anunţat clubul la care a evoluat, Liverpool, scrie Reuters.

Hunt, care a marcat trei goluri pe parcursul Mondialului din 1966, a înscris pentru ''cormorani'' 285 de goluri în 492 de apariţii, recordul său fiind doborât în 1992 de Ian Rush.

Hunt a ajutat pe Liverpool să câştige două trofee de campioană a Angliei şi prima sa Cupă a Angliei, în ediţia 1964-1965.

Cele 244 goluri înscrise în meciurile din campionat reprezintă încă un record pentru Liverpool.

''Liverpool FC deplânge moartea fostei legende Roger Hunt. El va fi mereu cunoscut de suporterii noştri drept Sir Roger, care l-au onorat cu această distincţie'', se arată într-un comunicat al clubului.

Decesul lui Hunt a venit la câteva zile după cel al fostului său coechipier de la naţionala Angliei, Jimmy Greaves, care a murit la vârsta de 81 de ani.

În 1966, Liverpool, cu Hunt în echipă, a trecut de Petrolul Ploieşti în Cupa Campionilor Europeni, după un al treilea meci, de baraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.