Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Waters şi-a anulat concertele din Polonia, după poziţia sa faţă de invazia rusă din Ucraina/ Surse au indicat probleme de securitate

Rolling Stone
Roger Waters

Roger Waters, cofondator al formaţiei Pink Floyd, în vârstă de 79 de ani, şi-a anulat concertele planificate în Polonia, pe fondul indignării pentru poziţia sa faţă de războiul Rusiei împotriva Ucrainei, a informat sâmbătă presa poloneză, citată de AP preluat de news.ro

Un oficial de la Tauron Arena din Cracovia, unde Waters urma să susţină două concerte în aprilie, a spus că acestea nu vor mai avea loc.

"Managerul lui Roger Waters a decis să se retragă... fără să ofere niciun motiv”, a declarat, sâmbătă, Lukasz Pytko de la Tauron Arena Krakow.

Site-ul turneului „This Is Not a Drill” al lui Waters nu a enumerat concertele din Cracovia programate anterior pentru 21-22 aprilie.

Consilierii locali din Cracovia urmau să voteze săptămâna viitoare o propunere de a-l numi pe Waters "persona non grata", exprimându-şi „indignarea” în ceea ce priveşte poziţia muzicianului faţă de războiul din Ucraina.

Waters i-a scris o scrisoare deschisă primei doamne ucrainene, Olena Zelenska, la începutul acestei luni, în care i-a acuzat pe "naţionaliştii extremi” din Ucraina pentru că "au pus ţara pe calea acestui război dezastruos”.

El a criticat, de asemenea, Occidentul pentru că a furnizat Ucrainei arme, dând vina în special pe Washington.

Waters a criticat şi NATO, acuzând Alianţa Nord-Atlatică de faptul că a provocat Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.