Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rogozin vine cu noi declarații șocante: Trebuie sa îi terminăm! Trebuie să o facem pentru nepoții noștri

Twitter
Dmitri Rogozin

”Cosmonautul” Dmitri Rogozin vine cu noi declarații șocante. După ce anterior a amenințat mai multe țări din Europa cu rachetele balistice ”Sarmat”, care pot transporta focoase nucleare, de data asta, șeful Roskosmos a îndemnat la comiterea unui genocid ”de dragul nepoților”.

Într-o postare pe pagina sa de Twitter, Rogozin a scris că ”ceea ce a apărut în locul Ucrainei reprezintă o amenințare existențială pentru poporul rus, istoria rusă, limba rusă și civilizația rusă”, transmite Deschide.md.

”Dacă nu îi terminăm [pe ucraineni] cum, din păcate, bunicii noștri nu au terminat-o cu ei, vor trebui să moară și să plătească un preț și mai mare nepoții noștri. Așadar, haideți să terminăm cu asta. Odată și pentru totdeauna. Pentru nepoții noștri”, a declarat directorul Roskosmos.

Comentariul lui Dmitri Rogozin a fost sesizat de jurnalistul Francis Scarr de la BBC News, care monitorizează și traduce relatările din mass-media rusă. Acesta a remarcat că apelul lui Rogozin este cu atât mai șocant cu cât el este un nume arhicunoscut în Rusia.

Nici internauții nu au lăsat ca postarea directorului Roskosmos să treacă neobservată. Aceștia au lăsat mai multe comentarii acide, precum ”Dima, ai rezolvat deja toate problemele din cosmos?”, ”De acord, Dmitri! Ne întâlnim mâine, la ora 08:00, în fața centrului militar”, ”Dimon, sper că scrii asta din prima linie a frontului” sau ”Copiii dumneavoastră sunt deja în tranșee?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.