Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rolls-Royce a dat lovitura anului în piață: Număr RECORD de mașini vândute în 2019

rolls royce
rolls royce

Constructorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars a anunţat că vânzările sale au crescut anul trecut cu 25%, în pofida înrăutăţirii condiţiilor economice globale, graţie unei cereri solide pentru primul său SUV, Cullinan, transmite Reuters, scrie agerpres.ro.

Compania cu o istorie de 116 ani a informat că anul trecut a vândut un număr record de 5.152 de automobile, în creştere cu 25% faţă de precedentul record din 2018, când a livrat 4.107 unităţi. Noul record de vânzări se datorează în mare parte modelului Cullinan, care a fost responsabil pentru aproximativ 40% din vânzările companiei.

Campania de racolare a PNL ia viteză: 15% din deputații liberali sunt 'importuri' din alte partide, majoritatea ex-PSD și ex-ALDE

"Cererea mondială înregistrată anul trecut pentru SUV-ul nostru Cullinan a stat în spatele acestui succes şi ar urma să se stabilizeze în 2020", a declarat directorul general de la Rolls-Royce, Torsten Mueller-Oetvoes.

America de Nord a continuat să fie cea mai importantă regiune pentru Rolls-Royce, contribuind cu o treime din vânzările totale ale firmei, urmată de China şi Europa. Printre ţările unde Rolls-Royce a stabilit un nou record de vânzări se numără Rusia, Japonia, Australia, Qatar şi Coreea de Sud.

Aceste vânzări record realizate de Rolls-Royce Motor Cars, companie controlată de grupul auto german BMW, sunt o veste bună într-un moment în care industria auto globală se confruntă cu diferite provocări pe fondul încetinirii economice generale care a afectat vânzările unor constructori precum Volkswagen sau Ford Motor Co.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.