Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rolls-Royce a înregistrat în 2014 cele mai mari vânzări din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anunțat, luni, că anul trecut a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv în care Rolls-Royce realizează vânzări record, transmite Bloomberg.

În 2014, Rolls-Royce a livrat clienților din întreaga lume un număr de 4.063 de vehicule, în creștere cu 12% comparativ cu 2013. În plus, numărul autovehiculelor vândute în 2014 a fost de patru ori mai mare decât în 2009.

'Am trecut pragul de 4.000 de unități vândute pentru prima dată în istoria noastră. Rolls-Royce rămâne cel mai mare brand de produse de lux din lume', a declarat directorul general Torsten Mueller-Oetvoes.
SUA au rămas cea mai mare piață pentru Rolls-Royce în 2014, urmată de China, Emiratele Arabe Unite și Marea Britanie. Rolls-Royce a deschis anul trecut șase noi reprezentanțe și în prezent are 127 de reprezentanțe la nivel mondial.
Chiar dacă este vorba de o cifră record, vânzările Rolls-Royce sunt doar o mică parte din obiectivul grupului german BMW de a vinde peste două milioane de autovehicule în acest an. BMW se luptă să-și păstreze titlul de cel mai mare producător mondial de automobile de lux în condițiile în care rivalul Daimler AG a relansat marca Maybach iar Bentley, divizie a Volkswagen AG, vrea să lanseze cel mai scump SUV din lume la un preț de aproximativ 180.000 de euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.