Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roman Abramovich, primul mare oligarh care riscă pușcăria: a încălcat legea semnată de Putin

bbc.co.uk
roman abramovic

Miliardarul rus Roman Abramovich a decis să vândă clubul de fotbal Chelsea, iar în anunțul privind vânzarea a comis o greșeală care se pedepsește în Rusia cu maxim 15 ani de închisoare.

Roman Abramovich a numit situația din Ucraina drept ”război”, în timp ce Vladimir Putin a semnat o lege ”împotriva fake-news” și toți rușii trebuie să vorbească despre ”operațiunea militară specială din Ucraina”. Mai mult, Abramovich vrea să direcționeze toți banii obținuți din vânzarea clubului Chelsea către victimele din Ucraina, un nou afront adus Kremlinului.

”Vânzarea clubului nu o să fie grăbită. Nu voi cere niciun ban înapoi din împrumuturile pe care le-am făcut. Niciodată nu a fost o afacere pentru mine, ci doar o pasiune pentru joc și pentru club.

Ba mai mult, mi-am instruit echipa să formeze o fundație prin care toate profiturile obținute în urma operațiunii să se îndrepte către victimile războiului din Ucraina. Aici sunt incluse și nevoile urgente ale victimelor, la fel și oamenii care au nevoie de îngrijire pe termen lung”, a scris Roman Abramovich.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.