Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Marcel Ciolacu: PSD acționează ca pe vremea lui Dragnea, moțiunea împotriva Monicăi Anisie, un abuz

Facebook
Florin Roman

Liderul deputaţilor PNL Florin Roman s-a dezlănțuit la adresa șefului PSD, Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că folosește practici din vremea în care PSD era condus de Liviu Dragnea. Roman susţine că moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie, se va desfăşura neregulamentar, pe motiv că documentul cere finalitatea unei moţiuni de cenzură, şi anume demiterea ministrului. Roman afirmă că Anisie va fi prezentă în Parlament, conform News.ro.

Citește și: Secretarul de stat Horațiu Moldovan anunță că Guvernul pregătește NOI RESTRICȚII dacă numărul cazurilor de coronavirus sare de 200 pe zi

"Moţiunea simplă se desfăşoară în mod neregulamentar, încalcă Regulamentul Camerei Deputaţilor şi o decizie a CCR. Am solicitat trimiterea moţiunii către iniţiatori pentru a fi refăcută întrucât nu pot fi luate în considerare moţiunile simple care finalizează modalităţi specifice moţiunii de cenzură. Dacă vă uitaţi la pagina 4 se solicită demiterea ministrului Educaţiei, au mai fost cazuri când Biroul Permanent a decis trimiterea către iniţiator exact pentru acest motiv", a afirmat Florin Roman, luni, într-o declaraţie de presă care a avut loc cu mai puţin de o oră înainte de dezbaterea moţiunii.

Citește și: Secretarul de stat Horațiu Moldovan anunță că Guvernul pregătește NOI RESTRICȚII dacă numărul cazurilor de coronavirus sare de 200 pe zi

El a acuzat PSD că are aceleaşi practici ca pe vremea lui Liviu Dragnea. "PSD-ul, din păcate, nu s-a schimbat nimic, este acelaşi în vremea lui Ciolacu ca şi pe vremea lui Dragnea. Când îi convine interpretează aşa cum îi convine regulamentul, atunci când nu îi convine dă propria interpretare”, a spus Roman. El a catalogat moţiunea împotriva lui Anisie drept un abuz.

"Din punctul nostru de vedere, astăzi are loc un nou abuz în Camera Deputaţilor. Domnul Ciolacu şi PSD continuă ca în epoca lui Liviu Dragnea”, a mai afirmat reprezentantul PNL. Florin Roman a precizat că ministrul Educaţiei va fi prezent în Parlament."Tot ceea ce ne dorim este ca aceste moţiuni să aibă loc regulamentar şi în acelaşi mod pentru toată lumea", a adăugat liderul deputaţilor liberali.

Camera Deputaţilor dezbate, luni, de la ora 16.00, moţiunea iniţiată de 93 de deputaţi PSD şi Pro România împotriva ministrului Educaţiei, intitulată "Pas cu Pas am ajuns în colaps educaţional - PNL a creat România NeEducată".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.