Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român condamnat pentru o pungă de cafea – ce spune ministrul Justiției: 'Genul acesta de discrepanțe sunt revoltătoare și scad din credibilitatea justiției'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Stelian Ion

Ministrul Justiției Stelian Ion a comentat la Realitatea Plus cazul bărbatului de 62 de ani din Roman, condamnat la nouă luni de închisoare pentru furtul unui pachet de cafea, precizând că genul acesta de discrepanțe sunt revoltătoare și scad din credibilitatea justiției. El a afirmat că nu comentează cazuri particulare, însă e nevoie ca instanțele să ia măsuri.

Lovitură în plin pentru China - O țară europeană acuză Beijingul de GENOCID

„În calitate de avocat, m-am ferit să pun verdicte pe chestiuni pe care nu le am în față. (...) Aș vrea să vorbim despre fenomene, nu despre cazuri particulare. Putem vorbi de cazuri care se întâmplă. (...) Este foarte important ca orice pedeapsă să fie proporțională cu gravitatea faptei. Altfel apar aceste extreme. (...) Sunt convins că spețe de felul acesta nu sunt singulare. (...) Cazul acesta nu-l voi comenta. (...) Munca în folosul comunității este prezentată ca soluție de avocați. Genul acesta de discrepanțe sunt revoltătoare și scad din credibilitatea justiției. Tot justiția este cea care trebuie să ia măsuri. Vrem să existe mecanisme de reglaj pentru ca derapajele de felul celor prezentate de dumneavoastră să nu mai apară”, a spus Stelian Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.