Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român de 19 ani înjunghiat mortal, în Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

ambulanțe Spania

Un tânăr român în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat mortal de un alt tânăr de 16 ani în Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc în apropierea gării, joi după-amiaza, iar autorul înjunghierii a fost arestat de Garda Civilă. Cuțitul folosit în crimă a fost recuperat.

 

Evenimentul tragic s-a petrecut pe strada San Antonio, într-un oraș cu aproximativ 35.000 de locuitori, care a fost șocat de această crimă. Motivele ce au condus la conflict și relația dintre victimă și presupusul agresor  nu au fost încă dezvăluite de polițiști.

Potrivit unor surse, băiatul de 16 ani, care ar fi imigrant în Spania, ar fi încercat să îi fure telefonul tânărului român. Tânărul de 19 ani a fost transportat în stare critică la Spitalul General Universitar din Guadalajara. El se se afla în stare foarte gravă când a fost transportat în terapie intensivă. În cele din urmă, nu a reușit să depășească rana înjunghiată în piept și a murit.

Garda Civilă, care conduce ancheta, l-a arestat pe minor aproximativ trei ore mai târziu, în jurul orei 22:45, și a recuperat cuțitul folosit în comiterea omuciderii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.