Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român de 47 de ani, cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în ţară articole pirotehnice

www.telegrafonline.ro
torță, material pirotehnic, fumigenă
"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat pentru efectuarea controlului la frontieră, pe sensul de intrare în ţară, trei cetăţeni români aflaţi într-un autoturism înmatriculat în Italia. În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a acestuia, într-o pungă de culoare neagră, mai multe tipuri de articole pirotehnice, în cantitate totală de 1.896 de astfel de materiale', se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ITPF Giurgiu.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că produsele aparţin unui cetăţean român, în vârstă de 47 de ani, pasager al mijlocului de transport, care a declarat poliţiştilor faptul că le-a achiziţionat din Bulgaria, cu intenţia de a le folosi în perioada sărbătorilor.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu- Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de art. 37 lit. a, din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.