Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român din UK dispărut de mai bine de o săptămână

facebook
Un tânăr român în vârstă de 34 de ani, care locuiește într-un apartament din Londra împreună cu alte persoane, este dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână, iar polițiștii britanici fac un apel la cetățeni pentru a-i ajuta să-l găsească. Cei care au semnalat dispariția conaționalului nostru sunt chiar colegii săi de apartament, informează Metropolitan Police printr-un comunicat de presă emis duminică, 4 aprilie 2021.
„Marius Aionesei, în vârstă de 34 de ani, care locuiește în zona Canning Town (din Londra – n.r), a fost văzut ultima dată în jurul orei 18:00 de sâmbătă, 27 martie. A fost dat dispărut în ziua următoare de colegii săi de apartament. Dispariția lui Marius este ieșită din comun și polițiștii sunt îngrijorați pentru binele său”, se arată în comunicatul poliției londoneze.

Marius, care este originar din România, este descris ca fiind de înălțime medie și constituție corporală normală, cu păr șaten închis și purtând ochelari. Nu se știe însă cu ce ar putea fi îmbrăcat, mai spun polițiștii britanici. „Mai multe investigații au fost efectuate pentru a-l găsi pe Marius, dar nu se știe unde a călătorit. Polițiștii îl îndeamnă să ia legătura cu ei”, mai scrie în comunicat. Oricine l-a văzut pe conaționalul nostru de 34 de ani este rugat să contacteze urgent Poliția Metropolitană din Londra la numărul 101, citând ca referință Cad 7194/28Mar.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.