Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român, fost membru al Legiunii Străine, ARESTAT în Franța: Este suspect de omor

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţia judiciară franceză a arestat la 27 mai un fost membru al Legiunii Străine de naţionalitate română, sub suspiciunea că a comis un omor, transmite duminică portalul francez CNews.fr, potrivit AGERPRES.

Căutat de justiţie în România, bărbatul îşi găsise refugiu în Franţa într-o casă rurală din departamentul Seine-et-Marne. Pentru arestarea lui au fost mobilizate Brigăzile de cercetare şi intervenţie din Creil şi Lille.

Individul de 45 de ani era căutat din autorităţile române, fiind suspectat de omucidere cu armă de foc, comisă la 9 martie în Bacău. El era cunoscut şi de serviciile de poliţie române pentru ameninţări şi extorcări de fonduri prin violenţă.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: 'Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior'

În 21 mai, România semnalase Franţei posibila prezenţă a unui individ urmărit de poliţia română în Hexagon. Anchetatorii poliţiei judiciare din Creil l-au localizat într-o casă din Creil. Intervenţia a avut loc a doua zi după emiterea mandatului de reţinere european.

La percheziţie, poliţia a confiscat peste 30.000 de euro, trei telefoane mobile şi o armă de calibru de 9 mm, similară celei utilizate în crima din România.

Individul a fost prezentat Curţii de apel din Amiens şi încarcerat în aşteptarea extrădării sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.