Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pugilist roman, invingator in gala de box la de Las Vegas

ronald gavril

Pugilistul român Ronald Gavril l-a învins prin KO tehnic în repriza a opta pe americanul Scott Sigmon, sâmbătă, într-un meci programat pentru zece reprize la categoria supermijlocie, în gala profesionistă de la MGM Grand din Las Vegas (Nevada).

Gavril (29 ani) a trecut peste singura sa înfrângere de până acum, suferită în martie, și a obținut două succese în aprilie și iunie. Ronald ''The Thrill'' Gavril a ajuns la a 14-a sa victorie la profesioniști (10 KO), în timp Sigmon (28 ani) are 25 de victorii (14 KO), 8 înfrângeri (4 KO) și un egal.

''Câștigător prin TKO în runda a opta! Mulțumesc Mayweather Promotions și MGM pentru faptul că am fost undercard la această gală. Așa cum am promis, îmi continui drumul spre centura mondială'', a scris Gavril pe conturile sale din rețelele sociale imediat după meci.

Main-eventul galei de la MGM Grand a fost meciul dintre americanii Floyd Mayweather Jr și Andre Berto (welter), românul fiind un membru al echipei campionului mondial Floyd Mayweather, care a si castigat si si-a anuntat retragerea.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.