Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român scandalagiu în UK! A amenințat polițiștii că le taie gâtul cu o sabie!

trupe speciale germania

Un român aflat într-o avansată stare de ebrietate a fluturat mai multe arme albe și a amenințat polițiștii timp de 11 ore că le taie gâtul, la casa sa din Windermere, Lake District. Remus Cutea, un fost membru al Forțelor Armate Române, în vârstă de 36 de ani, a sunat inițial la 101, la ora 9 dimineața, pe 30 noiembrie, solicitând ajutor forțelor de ordine pentru a-l opri să ucidă pe cineva.

Ofițerii au intervenit la casa românului și au încercat să intre în locuință printr-o fereastră de la etaj. Însă bărbatul a amenințat polițiștii cu o sabie, oamenii legii fiind nevoiți să se retragă și să izoleze zona. „Era beat și părea să bea dintr-o sticlă de vodcă”, a declarat procurorul Tom Challinor.
„A spus polițiștilor că îi va ucide dacă încearcă să intre și, de asemenea, că îi va ucide dacă îl vor face să iasă. A urmat apoi o confruntare prelungită timp de aproximativ 11 ore între inculpat și negociatori. În timpul negocierii, el a repetat în mai multe rânduri că are o sabie în casă, dar și alte arme.
A amenințat că le taie gâtul ofițerilor în timp ce flutura un satâr pe care îl lovea repetat de rama de la fereastră. Nivelul său de agresiune a fost descris ca fiind „ireal ”, românul fiind descris ca având spume la gură”.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.