Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român urmărit internaţional, condamnat la 7 ani şi 6 luni pentru tentativă de omor, a fost depistat în Spania

huffingtonpost.co.za
catuse

Un român, în vârstă de 35 de ani, urmărit internaţional pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă de omor, ce se sustrăgea executării pedepsei închisorii de 7 ani şi 6 luni, a fost depistat în Spania şi va fi extrădat în România, potrivit Poliţiei Capitalei.

"Marţi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Investigaţii Criminale, în cooperare cu ataşaţii de afaceri interne ai României şi Spaniei, au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, urmărit internaţional pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă de omor, ce se sustrăgea executării pedepsei închisorii de 7 ani şi 6 luni", informează un comunicat al DGPMB transmis, miercuri, AGERPRES.

În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că bărbatul, urmărit internaţional, împotriva căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, se sustrage executării pedepsei şi s-ar ascunde pe teritoriul Spaniei, folosind documente false.

"Exploatând cu operativitate o informaţie, ieri, bărbatul a fost depistat într-un oraş din Spania, iar în momentul legitimării acesta a prezentat o carte de identitate românească falsă", arată sursa citată.

Bărbatul se află în custodia Poliţiei Spaniole, urmând a fi efectuate activităţile procedurale în vederea extrădării acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.