Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Româncă, asistentă medicală în Suedia: 'Prima recomandare dată la începutul pandemiei a fost plimbați-vă în aer liber, stați cât mai mult la soare'

Agerpres
suedia steag drapel

Claudia, o asistentă medicală din Suedia, a declarat la Antena 3 că prima recomandare a autorităților suedeze după declararea epidemiei de coronavirus a fost să îndemne oamenii să se plimbe cât mai mult.

"Oamenii sunt preocupați de coronavirus, se vorbește zilnic în toate mediile și între toate persoanele. Faptul că oamenii au înțeles despre ce e vorba, că li s-a explicat într-un mod simplu a contat, la români populația nu înțelege despre ce e vorba. La noi chiar se păstrează distanța socială. Cu mici excepții se păstrează în totalitate. Niște simple dungi pe podelele magazinelor țin oamenii la distanță. Fără măști, fără mănuși sau alte forme de restrângere. La noi se sărbătorește deja 1 mai, jucând jocuri de societate. Sunt oameni ieșiți de toate vârstele afară, fără măști sau altceva.

Prima recomandare dată la începutul pandemiei a fost plimbați-vă în aer liber, stați cât mai mult la soare, mișcați-vă cât vă permite starea de sănătate. Ni se spune zilnic să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun", a declarat Claudia, asistentă medicală în Suedia.

CITEȘTE ȘI: Alte cinci simptome care pot duce la diagnosticarea infecției cu COVID-19 .

Organizaţia Mondială a Sănătăţii laudă Suedia drept un ”model” în lupta împotriva noului cronavirus, în pofida faptului că nu a impus restricţii dure în vederea opririi răspândirii covid-19, în timp ce mai multe ţări din lume au început să relaxeze izolarea, relatează New York Post. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.