Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românca decedată în atacul de la Londra, repatriată

andreea cristea uk

La data de 9 mai a.c., autoritățile britanice au comunicat Ambasadei României la Londra finalizarea procedurilor privind investigațiile medicale și posibilitatea repatrierii trupului neînsuflețit al cetățeanului român Andreea Cristea, victimă a tragicului atentat terorist produs în data de 22 martie a.c. la Londra, pentru a fi înmormântată în România.

Un actor celebru de la Hollywood vrea să fie următorul preşedinte al SUA - FOTO

Misiunea diplomatică a întreprins toate demersurile necesare repatrierii, care va avea loc în data de 11 mai a.c. Toate costurile privind pregătirea trupului neînsuflețit și transportul până la Constanța vor fi suportate de către Ambasada României la Londra, din fondurile special alocate în bugetul MAE pentru gestionarea situațiilor de criză consulară.

Încă de la momentul producerii atentatului, Ambasada României la Londra a ținut permanent legătura cu familia victimei și a acordat întreaga asistență consulară necesară.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 mai a.c., la Cimitirul Anadalchioi din Constanța, în prezenta familiei și a celor apropiați.

Ambasada României la Londra va urmări evoluția anchetei și a procesului privind atentatul terorist și va ține legătura cu familia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.