Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românca Roxana Mărăcineanu a devenit ministru delegat al Sportului în Franţa, în noul Cabinet ce va fi condus de Jean Castex

Rencontres
Roxana Maracineanu

Roxana Mărăcineanu a fost devenit ministru delegat al Sportului în Franța, în noul Cabinet ce va fi condus de Jean Castex. Roxana Mărăcineanu este născută la Bucureşti, în 1975, anunță MEDIAFAX.

Premierul desemnat al Franţei, Jean Castex, a prezentat, luni, lista noului Cabinet, iar preşedintele Emmanuel Macron a validat-o. O schimbare importantă vine în ceea ce priveşte Ministerul Educaţiei, Tineretului şi Sporturilor, ministere care au fost separate.

Roxana Mărăcineanu, cea care ocupa funcţia de pe 4 septembrie 2018, a fost înlocuită cu Jean-Michel Blanquer în poziţia de Ministru al Educaţiei, însă Mărăcineanu va fi Ministrul Sportului delegat în noul Cabinet.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

Mărăcineanu şi-a atras numeroase critici pentru modul în care a fost gestionată criza provocată de coronavirus în Franţa, Ligue 1 fiind singurul din cele 5 campionate de top ale Europei care nu s-a mai reluat din cauza pandemiei.

Primul ministru francez, Edouard Philippe, a demisionat vineri, înaintea unei remanieri guvernamentale inițiată de președintele Emmanuel Macron, menită să-i poziția înainte de o potențială re-alegere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.