Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romani cu care ne mandrim: Un fost jucator de tenis de masa din Romania, face cariera in Londra in business marketing

success21
Bucuresteanul Robert Rizea este multiplu campion național la tenis, fost numar 1 în România la diverse categorii de vârstă, având și o prezență notabilă în Top 10 european. Cu peste 100 de turnee câștigate, Robert a primit o bursă completă pentru studiu și sport în Statele Unite ale Americii, la Mercyhurst University în Pennsylvania. În timpul universității și-a dezvoltat pasiunea pentru business și marketing, ceea ce l-a determinat să urmeze un master în Marketing Management la London School of Business and Finance.
Așa a reușit el să ajungă la Londra în 2016. Cei peste 8 ani de experiența, atât în start-up-uri cât și în corporații îi oferă o bază antreprenorială solidă, dezvoltată în cadrul unor companii precum Adecco, Millward Brown sau Bark.

La Londra, Robert a fondat impreuna cu Bogdan Demeny startup-ul RacketPal, care este îmbinarea perfectă a celor două mari pasiuni ale sale: antreprenoriatul și sportul. Bogdan a absolvit cu nota 10 Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității  Transilvania, din Brașov.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.