Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România 2023: O femeie a murit după ce a fost lovită de o căruță fără 'conducător', pe un drum public

caruta cal

O femeie în vârstă de 83 de ani a decedat, miercuri seara, după ce a fost lovită de o căruţă, pe DC 45, în localitatea Târzii, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, femeia se deplasa pe partea stângă a drumului, când a fost acroşată de vehiculul cu tracţiune animală care fusese scăpat de sub control de căruţaşul aflat în stare avansată de ebrietate, conform Agerpres.

"Un vehicul cu tracţiune animală care se deplasa, în galop, pe un drum în pantă, ar fi acroşat o femeie, în vârstă de 83 de ani, din localitatea Târzii, care se deplasa pe partea stângă a drumului comunal. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul persoanei vătămate. În momentul producerii evenimentului, în vehicul nu se afla nicio persoană. Premergător producerii evenimentului, conducătorul vehiculului cu tracţiune animală, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Târzii, ar fi scăpat de sub control vehiculul. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.