Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a anunțat reluarea tuturor zborurilor intre România și Regatul Unit!

CCIR
Brexit
România tocmai a anunțat reluarea tuturor zborurilor intre România și Regatul Unit, dar mare atenție: se menține necesitatea carantinei la ajungerea în România Și prezentarea unui test negativ RT- PCR sau test rapid antigen efectuat cu 48 de ore înainte de ajungerea la destinație:
Reluarea zborurilor directe între România și Regatul Unit!
Începând cu data de  4 ianuarie 2021 ora 19.00 se permite reluarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, potrivit Hotărârii Nr. 1 a CNSU din cadrul Guvernul României.
Hotărârea prevede menținerea Regatului Unit pe lista țărilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.
Totodată, toate persoanele care sosesc în România din Regatul Unit au obligația prezentării la intrarea în țară a certificatului unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în țară, este prevăzut în art. 3 al Hotărârii CNSU menționate mai sus.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.