Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a câștigat argintul la Campionatele Mondiale de canotaj

www.agerpres.ro
canotaj, vâsle

Echipajul de patru rame fără cârmaci, format din Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari, a obţinut, sâmbătă, medalia de argint la Campionatele Mondiale de canotaj de la Linz, potrivit News.ro.

Medalia de aur a revenit echipajului Poloniei, cu şase minute, nouă secunde şi 860 de miimi. România a fost cronometrată cu 6:11.410, iar bronzul a fost obţinut de Marea Britanie, cu 6:11.760.

Echipajul de dublu vâsle categorie uşoară, format din Ionela-Livia Cozmiuc şi Gianina-Elena Beleagă, a ocupat locul 4 în finala A, după Noua Zeelandă, Olanda şi Marea Britanie. Româncele au obţinut însă, calificarea la Jocurile Olimpice.

Barca de dublu rame, cu Amalia Bereş şi Cristina Popescu, a trecut prima linia de sosire în finala B, obţinând calificarea la JO

Tot sâmbătă, barca de dublu rame masculin, cu Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc, şi-a luat biletul de JO. Românii, care au ratat, vineri, calificarea la fotofiniş, au ocupat locul 4 în finala B, care le-a asigurat prezenţa la competiţia olimpică de anul viitor.

România are şapte bărci calificate la JO-2020.

Citește și: SURSE - Dăncilă a lăsat PSD cu ochii în soare la Mamaia: restructurarea Guvernului se discută mai întâi cu Cotroceniul .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.