Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a câștigat în fața Serbiei, cu scorul de 3-2, la echipa de juniori, având asigurată prima medalie la Campionatele Europene de tenis de masă

federatia romana de tenis de masa

România are asigurată o primă medalie la categoria sub 18 ani, la Campionatele Europene de tenis de masă de la Cluj, după victoria echipei de juniori fete, scor 3-2, în faţa Serbiei, informează Mediafax.

Tania Plăian a adus punctul decisiv al victoriei, scor 3-1 în faţa Tanijei Jokic, într-un duel în care, din nou, ca şi în optimi, toate cele trei fete din echipa pregătită de Petre Arnăutu au adus câte un punct.

Vezi și: Presa italiană anunță că Antonio Conte, dat afară de la Chelsea, ar putea prelua echipa AC Milan

"M-am simţit foarte bine la meci, de fapt - m-am sim'it excelent, pentru că am intrat pozitivă, ştiind că aveam multe victorii la adversara mea directă şi sunt foarte, foarte fericită pentru că am reuşit să aduc punctul deicisiv echipei mele. A fost simplu şi pentru că am avut oamenii dragi alături de mine, dar şi fani", a spus Tania, după meci.

România s-a calificat în semifinalele competiţiei de juniori 1 (15-18 ani), unde va înfrunta Rusia. Tricolorele au asigurate o medalie la această ediţie a Europeanului prin calificarea pe tabloul celor mai bune 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.