Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO România a dat lovitura la Europeanul de Tineret: A surclasat-o pe Croația, cu 4-1

nationala tineret fotbal

Echipa națională de tineret a României a debutat cu dreptul la EURO 2019. Tricolorii lui Mirel Rădoi s-au impus în fața selecționatei Croației cu scorul de 4-1.

Tabela de marcaj de pe stadionul din San Marino a fost deschisă repede. În minutul nouă George Puşcaş a deviat în centrul careului, fundaşul Benkovic a atins mingea cu mâna, iar jocul a fost întrerupt după consultarea VAR. Centralul Bobby Maden a consultat VAR-ul, după care a indicat penalty. Puşcaş a transformat lovitura de la 11 metri şi a deschis scorul.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

Patru minute mai târziu, Ianis Hagi a marcat după o nouă acţiune de excepţie a lui Puşcaş. Vârful lui Palermo a profitat de o neînţelegere a fundaşilor croaţi, a recuperat în careul advers, după care a trimis pe lângă Posavec. Croaţii au respins de pe linia porţii, dar numai până la 8 metri, unde a apărut lansat Ianis Hagi. Fiul "Regelui" a trimis cu putere în plasă, pentru 2-0, reuşind astfel să îndeplinească o formalitate.

Croaţii nu au pierdut timpul şi au redus din diferenţă. În minutul 18, Nikola Vlasic a recuperat după o pasă greşită la mijlocul terenului, a sprintat spre careul nostru, după care a şutat la colţul lung de la 20 de metri. Mingea s-a oprit în plasa laterală, după ce Ionuţ Radu n-a reuşit să respingă.

Citește și: Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

În repriza a doua, românii au punctat din nou. În minutul 66, Tudor Băluță a dus scorul la 3-1. Fostul jucător al Viitorului a profitat de o gafă în apărarea adversă, a scăpat spre poarta apărată de Posavec, i-a fentat pe Benkovic şi Katic, care au muşcat momeala, după care l-a executat pe portarul advers din şase metri.

Tricolorii au luptat până în ultimele secunde ale partidei. În minutul 90+3, Adrian Petre a fost servit ideal de Cristi Manea în şase metri, de unde a pus talpa pentru 4-1. Iniţial s-a acordat ofsaid, dar după două minute de consultarea VAR, reuşita a fost validată.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

România a câștigat cu 4-1 și a adunat primele trei puncte în grupa C de la EURO 2019.

De la ora 22:00, Anglia și Franța se vor întâlni în al doilea meci al grupei.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.