Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a donat 11 ambulanţe serviciilor de urgenţă din Ucraina / Ciucă: Ele au fost donate pentru evacuarea răniţilor şi ajutor medical de urgență

Fundația Superbet
ambulanta

Guvernul a anunţat, luni, că 11 ambulanţe, nouă din dotarea Serviciilor Judeţene de Ambulanţă şi două din dotarea SMURD, au fost donate de ţara noastră serviciilor de urgenţă din Ucraina. Premierul Nicolae Ciucă a explicat că aceste ambulanţe au fost donate pentru evacuarea răniţilor şi acordarea ajutorului medical de urgenţă, scrie News.ro.

UPDATE „Continuăm să oferim sprijin direct şi rapid statului ucrainean, puternic afectat de agresiunea rusă. 11 ambulanţe, complet echipate şi funcţionale, au pornit spre Ucraina astăzi, donate pentru evacuarea răniţilor şi acordarea ajutorului medical de urgenţă. Misiunea umanitară cu numărul 29 a fost operaţionalizată prin intermediul HUB-ului de la Suceava, primul Centru logistic european pentru primirea asistenţei umanitare. România este alături de Ucraina şi poporul ucrainean în suferinţă şi va oferi în continuare sprijin!”, a afirmat Nicolae Ciucă.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ „Autospecialele sunt complet echipate şi funcţionale şi vor fi folosite pentru evacuarea răniţilor şi acordarea ajutorului medical de urgenţă”, mai arată sursa citată. Totodată, donarea către partea ucraineană a celor 11 ambulanţe a fost aprobată la finalul lunii trecute, la propunerea CNSU, prin hotărâre de Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.