Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a fost învinsă de Italia, 50-101, în al patrulea meci din preliminariile CM2019 de baschet masculin

minge de baschet

Naţionala de baschet masculin a României a pierdut, scor 50-101 (25-47) luni, la Cluj-Napoca, cu reprezentativa Italiei, în cea de-a patra partidă din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2019. Principalii marcatori ai partidei au fost Căţe (15), Mandache (13) şi Watson (11) pentru România, respectiv Della Valle (29), pentru Italia.

În urma rezultatului, Italia are 8 puncte puncte, iar România 6 puncte. Cea de-a doua partidă din grupa D va avea loc luni seară, între Croaţia (3 puncte) şi Olanda (4). În primele trei partide din grupă, tricolorii antrenaţi de Zare Markovski au obţinut rezultatele: 70-75 cu Italia, 75-68 cu Olanda şi 58-56 cu Croaţia.

Programul în continuare al tricolorilor în grupa D este următorul: Olanda – România (28 iunie) şi România – Croaţia (1 iulie). România joacă pentru prima dată în istoria sa în preliminarii mondiale la nivel de seniori. Primele trei clasate în fiecare din cele opt grupe se vor califica în faza următoare a preliminariilor europene. Cupa Mondială din 2019 va avea loc în China, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.