Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a mai luat o medalie la Olimpiadă: Bronz pentru Gabriel Sîncrăian

www.gsp.ro

Gabriel Sîncrăian a provocat sâmbătă dimineață una dintre marile surprize în concursul de haltere, după ce a obținut medalia de bronz la categoria 85 de kilograme.

Acesta a reușit să ridice un total de 390 de kilograme, suficient pentru a se clasa pe locul 3, la egalitate cu Denis Ulanov. Românul a confiscat însă medalia de bronz, fiind mai ușor decât rivalul său cu 620 de grame! Greutatea sportivului este principalul criteriu de departajare în caz de egalitate.

Citește și: A renunțat la sutien și a făcut valuri: Ce divă i-a lăsat cu gura deschisă pe bărbați, în București / FOTO HOT

Sîncrăian nu a ratat nici măcar una dintre ridicări! La smuls n-a avut emoții și a trecut pe rând de 167, 171 și 173 de kilograme. La aruncat, Gabriel a ridicat prima dată 204, 212 și 217 kilograme!

Putea urca și pe locul doi, însă chinezul Tao Tian a izbutit să ridice 217 kilograme la ultima încercare. Cu mari emoții însă! El ratase primele două încercări, dar s-a salvat pe final, așa cum o făcuse și la smuls.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.