Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a obținut două medalii la gimnastică aerobică, la Jocurile Europene de la Minsk

RTV.net
gimnastica aerobica

România a obținut, joi, două medalii la gimnastică aerobică în cadrul Jocurilor Europene de la Minsk, informeaz[ MEDIAFAX.

Medalia de argint a fost obţinută la proba Cuplu, de gimnaştii Andreea Bogati şi Dacian Barna , iar medalia de bronz a fost câştigată de grupul format din Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocşer, Mihai Popa şi Marian Broţei.

Citește și: Radu Banciu iese din nou la rampă! Acesta nici nu e un partid, e un apendice al frustrărilor .

"Participarea la Jocurile Europene de la Minsk a fost o experienţă frumoasă şi plină de emoţii. Ne-am bucurat să fim parte a acestui festival al sportului european, alături de întreaga delegaţie a României. Cele două medalii câştigate de gimnaştii de la aerobică confirmă munca din acest an, dar şi rezultatele de la Campionatele Europene recent încheiate. Le mulţumesc sportivilor pentru implicare şi devotament. Îi felicit atât pe ei, cât şi pe întreg colectivul tehnic. Mulţumim Nadiei Comăneci pentru felicitările transmise echipei naţionale de gimnastică aerobică. Sportivilor români rămaşi în concurs, gimnastica aerobică românească le doreşte multă baftă!" a declarat Maria Fumea, Antrenor principal Lot Naţional Gimnastică Aerobică Seniori, Vicepreşedinte a Federaţiei Române de Gimnastică.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

Gimnaştii au fost însoţiţi de antrenoarele Maria Fumea, Mădălina Cioveie, arbitru Cristiana Spînu, asistent medical Petra Teleman, vicepreşedinte al Comitetului Tehnic UEG, membru în juriul superior şi antrenor federal Alina Drăgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.