Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a transferat o nouă tranşă în valoare de 3 milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea grădiniţelor din Republica Moldova

republica moldova

România a transferat o nouă tranşă în valoare de 3 milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea grădiniţelor din Republica Moldova, a anunţat miercuri Ministerul Finanţelor din R.Moldova, potrivit Moldpres, relatează Radio Chişinău, potrivit agerpres.ro.

Banii sunt destinaţi renovării şi modernizării instituţiilor preşcolare din cadrul ''Programului de asistenţă tehnică şi financiară acordată de Guvernul României pentru instituţiile preşcolare din Republica Moldova'', gestionat de Fondul de Investiţii Sociale din Moldova (FISM).

Conform datelor FISM, până în prezent au fost renovate şi modernizate 845 de grădiniţe din Republica Moldova din grantul oferit de Guvernul României, fiind valorificate în acest sens circa 29 milioane de euro.

Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul României privind implementarea programului de asistenţă tehnică şi financiară în baza unui ajutor financiar nerambursabil, în valoare de 100 milioane de euro, a fost semnat la Bucureşti, pe 27 aprilie 2010.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.