Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România scrie istorie la Campionatul Mondial de atletism: Alina Rotaru-Kottmann a cucerit medalia de bronz la săritură în lungime

facebook.com
alina rotaru

România scrie istorie la Campionatul Mondial de atletism: Alina Rotaru-Kottmann a cucerit medalia de bronz la săritură în lungime

Sportiva română Alina Rotaru-Kottmann a cucerit medalia de bronz în proba de săritură în lungime la Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta, cu 6,88 metri în finala desfăşurată duminică, relatează Agerpres.

Aceasta este cea mai mare performanţă din cariera sportivei legitimate la CSA Steaua.

Medalia de aur a fost câştigată de sârboaica Ivana Vuleta, cu 7,14 metri, cea mai bună performanţă mondială a anului, în timp ce argintul a revenit americancei Tara Davis-Woodhall, cu 6,91 m.

Alina Rotaru-Kottmann a realizat deja baremul la lungime pentru JO de la Paris de anul viitor, la concursul Inneringer Weitsprung Meeting, de luna aceasta.

Tot duminică, Andrea Miklos s-a calificat în semifinalele probei de 400 m cu al 19-lea timp din serii, 51 sec 24/100. Semifinalele vor avea loc luni seara.

România participă cu 16 sportivi, nouă la feminin şi şapte la masculin, la Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta (19-29 august), competiţie pentru care Federaţia Română de Atletism a stabilit ca obiectiv calificarea în trei finale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.