Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România dată ca exemplu pozitiv în campania prezidențială din SUA

Bernie Sanders

Senatorul Bernie Sanders, participant în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale, a criticat miercuri viteza redusa la Internet de care beneficiaza americanii facând o comparatie între America si România, informeaza RIA Novosti.

'Accesul la Internet de mare viteza nu mai este un lux. Este crucial pentru zonele rurale din America sa fie contectate si sa faca afaceri cu restul lumii. Astazi, oamenii din Bucuresti, România, au o viteza mai mare la Internet decât majoritatea celor din SUA', a declarat Bernie Sanders într-un mesaj publicat pe pagina sa de Twitter, adaugând ca acest lucru este 'inacceptabil si trebuie sa se schimbe'.

Potrivit clasamentului Internet Net Index realizat de Ookla, pe baza datelor colectate în decembrie 2014. Romania se afla pe locul al patrulea În topul tarilor cu cea mai mare viteza de Internet în banda larga cu o viteza de descarcare de 60,2 megabiti pe secunda (Mbps). Pe de alta parte, Bucurestiul este orasul din România cu cea mai mare viteza de Internet (80,38 Mbps), capitala situându-se pe locul 14 din 158 de centre urbane luate în calcul de Ookla.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.