DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

România e în ALERTĂ: Ședință SECRETĂ de URGENȚĂ la Guvern

alerta

România intră în stare de alertă din cauza crizei imigranților! Joi, la Guvern, va fi convocată o ședință de urgență condusă de vicepremierul Gabriel Oprea.

Vicepremierul Gabriel Oprea a convocat pentru mâine Comitetul pentru Stări Speciale de Urgență, care include peste 20 de structuri ale statului.Premierul Victor Ponta nu va participa la acest comitet, deoarece mâine va face o vizită în Republica Moldova.

Reuniunea comitetului va avea loc mâine, la ora 15.00. De altfel, Gabriel Oprea a mers astăzi la Guvern pentru a discuta cu președintele Klaus Iohannis despre necesitatea acestei reuniuni.

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a convocat joi, 27 august 2015, începând cu ora 15.00, la sediul Guvernului României, o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Şedinţa are ca temă evaluarea riscurilor privind posibilul impact de securitate urmare a creşterii fenomenului imigraţionist la frontierele României.

Vicepremierul Gabriel Oprea i-a informat astăzi pe Preşedintele României şi pe Prim-ministrul despre convocarea acestei şedinţe a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

În cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, condus de viceprim-ministrul Gabriel Oprea, sunt reprezentate următoarele Ministere și instituţii publice centrale: Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Public, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor, Ministerul Transporturilor, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Serviciul de Protecţie şi Pază, Secretariatul General al Guvernului, Cancelaria Primului-Ministru, Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare, Agenţia Nucleară şi pentru Deşeuri Radioactive, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

La finalul ședinței, va fi transmis un comunicat de presă privind concluziile întâlnirii și vor fi puse la dispoziția mass-media imagini video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.