Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România educată: Un învățător agresiv, din Iași, a mers la ore cu un cuțit

Primaria Sectorului 4
scoala banci

Un învățător din Iași e acuzat că a mers la ore cu un cuțit și l-a lăsat într-un dulap. Polițiștii Biroului Siguranță Școlară Iași au fost sesizați, în urmă cu 3 zile, de către reprezentanții unei școli din oraș, că într-un dulap a fost găsit un cuțit. Din primele verificări a rezultat că acel cuțit ar fi fost dus în școală „de către o persoană, în scop didactic”, informează IPJ Iași, scrie Mediafax.

A fost întocmit dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase

Conform bzi.ro, incidentul a avut loc la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” din Iași, unde mama unei eleve de clasa a 3-a a descoperit, împreună cu directorul unității, cuțitul, învățătorul fiind agresiv în mod constant.

România Educată” este proiectul național inițiat de Președintele României menit să susțină reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazate pe performanță, muncă, talent, onestitate și integritate. Demersul a fost proiectat către viitor, întreaga abordare încercând să răspundă provocărilor următoarelor decenii.

„România Educată” este cea mai amplă și de durată consultare publică desfășurată până acum în domeniul politicilor publice din educație. Acest demers exprimă dorința Președintelui României ca fiecare român să aibă ocazia de a contribui la proiect, consultarea pornind de la așteptările întregii societăți, nu doar ale experților.

Proiectul „România Educată” a început în anul 2016 și a fost structurat în mai multe etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.