Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România este cel mai apropiat prieten, partener și avocat al Republicii Moldova! Maia Sandu: M-am bucurat să-l revăd pe Klaus Iohannis la summitul din Granada

deschide.md
maia sandu klaus iohannis

România este cel mai apropiat prieten, partener și avocat al Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook după întrevederea cu liderul de la Cotroceni, desfășurată pe marginea summitului Comunității Politice Europene de la Granada, Spania.

M-am bucurat să-l revăd pe Klaus Iohannis la summitul Comunității Politice Europene din Granada. România este cel mai apropiat prieten, partener și avocat al Republicii Moldova” a scris Maia Sandu pe Facebook.

Tot la Granada, șeful statului a avut o discuție ”productivă” și cu președintele Franței, Emmanuel Macron.

Am vorbit despre Ucraina, despre importanța Comunității Politice Europene, extinderea Uniunii Europene și procesul de aderare a Republicii Moldova. Sunt, de fiecare dată, încurajată de sprijinul ferm al Franței” a notat Maia Sandu într-o altă postare pe Facebook.

De asemenea, Maia Sandu s-a văzut în Spania și cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola. Șeful statului a salutat votul dat ieri de Parlamentul European pentru rezoluția în care recomandă Comisiei Europene deschiderea negocierilor de aderare pentru R. Moldova până la sfârșitul anului.

Mulțumesc Parlamentului European pentru acest puternic semnal de încredere, care demonstrează că Moldova își ia în serios angajamentele de aderare și este pregătită să se așeze la masa negocierilor. Moldova merită să fie parte a familiei europene și lucrăm cu multă determinare ca să fim pregătiți și să devenim un stat european” a notat șeful statului de la Chișinău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.