Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România este membru oficial al Forumului Internaţional pentru Energie

orasul-timisoara.ro
colterm termoficare energie

România este membru oficial al Forumului Internaţional pentru Energie, confirmarea fiind primită luni, a anunţat ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook, arată Agerpres.

"România este membru oficial al Forumului Internaţional pentru Energie (IEF)! În luna aprilie am avut la Ministerul Energiei o întâlnire Joseph McMonigle, secretarul general al Forumului Internaţional pentru Energie (IEF), prin care am exprimat dorinţa ca ţara noastră să fie membră cu drepturi depline. Astăzi am primit confirmarea oficială că România a fost acceptată. Îi mulţumesc secretarului general al IEF Joseph McMonigle pentru suportul acordat. Aceasta este o dovadă a angajamentului nostru de a dezvolta în continuare securitatea energetică naţională şi regională, stabilitatea pieţei şi de a îndeplini obiectivele pe care le-am convenit pentru decarbonizare şi sustenabilitate", a scris ministrul pe reţeaua de socializare.

Fondat iniţial în urmă cu 30 de ani ca un forum pentru a facilita dialogul între ţările membre producătoare şi consumatoare din Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol şi Agenţia Internaţională a Energiei, IEF are acum mai multe ţări decât ambele organizaţii combinate şi din toate regiunile lumii.

Citește și: EXCLUSIV Angajații de lux ai României: peste 50 de bugetari au salarii care depășesc 50.000 de lei pe lună .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.