Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România înfrântă de Kazahstan în ultimul meci al preliminariilor CM 2026, scor 0-2

www.agerpres.ro
futsal

Naţionala României a fost învinsă de echipa Kazahstanului, cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, în Sala Rapid din Bucureşti, în ultimul meci al tricolorilor în Grupa A a turului de elită din preliminariile Cupei Mondiale de futsal din 2024.

Oaspeţii s-au impus prin golurile marcate de Cinghiz Iesenamanov (07'51'') şi Birjan Orazov (25'57''), potrivit Agerpres.

Tricolorii erau ieşiţi din cursa pentru calificare după ce au pierdut la ''masa verde'' (0-5 şi 0-5) ambele meciuri cu Olanda, în care pe teren a obţinut patru puncte.

România a început cu următorul ''cinci'': Petrişor Toniţă - Vlăduţ Dudău, Valentin Ilaş, Darius Nastai, Andrei Crăciun. Selecţionerul Endre Kacso a avut următoarele rezerve Theodor Lungu - Andor Balint, Andrei Nemiţanu, Daniel Araujo, Mihnea Toader, Istvan Hadnagy, Szilard Kanyo, Szabolcs Manya.

În celălalt meci al grupei, Olanda a învins Azerbaidjanul cu 3-0.

Kazahstanul a ocupat primul loc, cu 18 puncte (maximum), urmată de Olanda, 9 puncte, România, 4 puncte, Azerbaidjan, 4 puncte.

Primul loc în grupă asigură biletele pentru Cupa Mondială care se va desfăşura anul viitor, în perioada 14 septembrie-6 octombrie, în Uzbekistan. Cele mai bune patru din cele cinci formaţii clasate pe locurile 2 vor disputa play-off pentru alte două locuri disponibile la turneul final de anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.