Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România întâlnește marți Columbia, într-un amical ce reamintește de Generația de Aur

News.ro
minge fotbal poarta

În 1994, naționala de fotbal a României câștiga la Mondialul din SUA, partida din grupe cu Columbia, cu 3-1. Patru ani mai târziu, în Franța, tot la Campionatul Mondial, tricolorii învingeau Columbia cu 1-0. Marți seara, la Madrid, cele două reprezentative se întâlnesc din nou într-un amical de lux, potrivit mediafax.

Peste 30.000 de bilete fuseseră vândute de către organizatori până luni seara, pentru partida ce are loc pe Estadio Metropolitano, stadionul celor de la Atletico Madrid. 12.000 din biletele vândute au fosta achiziționate de români, conform organizatorilor, care au anunțat că biletele pot fi achiziționate și în ziua meciului, inclusiv de la casele de bilete ale stadionului.

România vine după o remiză, 1-1, pe Arena Națională, cu Irlanda de Nord, un amical de pregătire pentru Euro 2022, care a dus șirul invincibilității tricolorilor la 12 meciuri consecutive, din care 7 victorii și 5 remize.

Ultima înfrângere a României datează din 17 noiembrie, când pierdea cu 1-2, un amical în compania Sloveniei.

De cealaltă parte, Columbia e neînvinsă de 20 de meciuri și vine la Madrid cu o garnitură de stranieri care îi are în frunte pe Luis Diaz, de la Liverpool.

România va evolua marți seara în echipament roșu, cel de deplasare, deoarece Columbia are tot echipament de bază galben și este considerată gazdă a meciului.

Partida începe la ora 21.30.

Tot marți seara, România va afla care este a patra adversară din grupele de la Euro 2024, după ce Ucraina și Islanda se vor confrunta într-una din cele trei finale ale play off-ului care stabilește utimele trei echipe calificate la turneul final european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.