Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România intră în 'Alertă 0' pentru Summitul de la Sibiu: Țara devine cea mai sigură zonă din regiune

radar

Asigurarea securităţii spaţiului aerian şi monitorizarea video a traseelor de deplasare şi a zonelor folosite de delegaţiile oficiale reprezintă priorităţi ale Comitetului Interministerial pentru Securitate "România-UE 2019" pentru buna desfăşurare a Summitului de la Sibiu din 9 mai, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ANAF face anunțul mult așteptat! Datoriile românilor vor fi șterse

Potrivit unui comunicat remis joi, în contextul Summitului de la Sibiu, Comitetul Interministerial pentru Securitate "România-UE 2019" a implementat o serie de măsuri normale şi necesare pentru evenimentul care se va desfăşura pe data de 9 mai.

Având în vedere prezenţa şefilor de stat şi de guvern, precum şi a oficialilor europeni, o prioritate reprezintă asigurarea securităţii spaţiului aerian. O altă măsură luată pentru buna desfăşurare a Summitului a fost amplasarea sistemului video de monitorizare a traseelor de deplasare şi a zonelor folosite de delegaţiile oficiale. În plus, în toate spaţiile de cazare ale oficialilor europeni au fost stabilite măsurile de protecţie ce se impun pe durata vizitei lor la Sibiu, se arată în comunicat.

Citește și: Lovitură pentru șeful Aeroportului Otopeni! Ministrul Transporturilor i-a dat lovitura de grație

Toate măsurile adoptate în perioada Summitului de la Sibiu sunt gândite astfel încât viaţa comunităţii să decurgă normal iar toate evenimentele publice organizate în Sibiu să se desfăşoare aşa cum au fost programate, precizează Comitetul Interministerial pentru Securitate "România-UE 2019".

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.