Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România lăudată la CE U21 - A arătat cel mai bun fotbal de la Campionatul European

romania tineret

România U21 a fost eliminată din semifinalele Campionatului European, dar a lăsat o impresie bună adversarilor. Nikola Katic (22 de ani) a evoluat în prima partidă de la turneul final împotriva tricolorilor, scor 4-1, şi a rămas impresionat de jocul elevilor lui Mirel Rădoi (38 de ani) potrivit mediafax.

Fundaşul celor de la Rangers FC a acordat un interviu pentru Rangers TV, după ce Croaţia a fost eliminată de la turneul final, acumulând un singur punct, în ultima etapă, cu Anglia, scor 3-3. Katic a fost integralist în toate cele trei partide ale Croaţiei de la Euro: ”Suntem dezamăgiţi de rezultatele noastre, normal. Dar una peste alta a fost o experienţă utilă şi plăcută pentru mine. Foarte greu să joci în compania unor echipe atât de puternice. Ştiam ce calitate are Franţa, la fel şi Anglia. Dar România a arătat cel mai bun fotbal din grupa noastră, poate chiar de la Campionatul European. E important pentru un fotbalist tânăr să participe la astfel de competiţii, unde întâlneşte foarte mulţi fotbalişti buni”, a spus Katic.

Tricolorii U21 au fost eliminaţi după meciul cu Germania, scor 4-2. Nemţii vor juca finala duminică, la Udine, împotriva Spaniei, echipă care a învins Franţa cu 4-1. Aceasta este prima înfrângere a lui Mirel Rădoi într-un meci oficial de când a preluat reprezentativa de tineret de la Daniel Isăilă.

România a terminat pe primul loc în Grupa C, cu şapte puncte, la egalitate cu Franţa. Tricolorii au debutat cu o victorie răsunătoare în faţa Croaţiei, scor 4-1, urmată de un nou succes, cu Anglia, la Cesena, scor 4-2. Elevii lui Rădoi au remizat în ultima etapă, cu Franţa, scor 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.