Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România, locul şapte în concursul pe echipe de sabie masculin la Cupa Mondială de la Budapesta

infoactual.ro
scrima

Echipa masculină de sabie a României, în componenţa Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi, Vlad Covaliu şi Mihai Cîdu, a ocupat locul şapte la Cupa Mondială de scrimă de la Budapesta, informează Federaţia Română de Scrimă, potrivit Agerpres.

Pe tabloul principal, România a învins Marea Britanie (45-29), Japonia (45-37) şi a pierdut la mare luptă, în sferturi, contra Coreei de Sud (43-45), liderul clasamentului mondial.

În turneul pentru locurile 5-8, România a pierdut în faţa Franţei (36-45), dar a întrecut apoi Italia, locul cinci în ierarhia mondială, cu 45-35.

La individual, Iulian Teodosiu a avut cel mai bun parcurs, clasându-se pe locul 39, fiind singurul calificat pe tabloul principal. El a fost învins de egipteanul Mohamed Amer (13-15). Răzvan Ursachi a fost al 68-lea, iar Vlad Covaliu al 78-lea, Mihnea Enache al 96-lea, Eduard Dragomir pe 108, Matei Cîdu pe 110 etc.

La Cupa Mondială feminină de spadă de la Nanjing (China), Alexandra Predescu a acces pe tabloul principal, dar a fost eliminată în primul tur de elveţianca Angela Krieger (10-15) şi a ocupat locul 46 în clasamentul individual. Greta Vereş s-a calificat pe tabloul preliminar, dar a cedat în turul secund la chinezoaica Xinyao Li şi s-a clasat a 76-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.