Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România-Macedonia - Nicolae Dică se de teme de veteranul de 38 de ani al macedonenilor

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Dică, a declarat, luni, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al FRF, că Goran Pandev, căpitanul selecţionatei Macedoniei de Nord, va fi un "adversar puternic" pentru jucătorii români în meciul direct programat, joi, la Bucureşti, în preliminariile Cupei Mondiale 2022, notează news.ro.

"Nu cred că adversarii vor veni înfumuraţi la Bucureşti. Au jucători cu mare experienţă în lot, care evoluează în campionate puternice din Europa. Aşa că eu cred că vom avea un meci foarte greu. Au trecut mulţi ani de când jucam eu împotriva Macedoniei, dar am rămas plăcut surprins să văd că Pandev încă evoluează la 37 de ani la un nivel foarte ridicat. El va fi un adversar foarte puternic pentru noi. Este important ca la meciul cu Macedonia să fim pregătiţi din toate punctele de vedere", a afirmat secundul.

Întrebat cum reacţionează jucătorii la antrenamente în absenţa selecţionerului Mirel Rădoi, depistat pozitiv cu COVID-19, Dică a răspuns: "Jucătorii trebuie să înţeleagă că atunci când eşti la antrenament trebuie să dai totul, oricine ar fi în faţa ta. Chiar dacă e antrenorul principal sau secundul pentru o perioadă. Ei trebuie să fie jucători profesionişti... şi văd acest lucru la jucătorii echipei naţionale. Aşa că din acest punct de vedere nu vom avea nicio problemă. I-am simţit motivaţi şi încrezători pe jucători. Într-o asemenea situaţie trebuie să fim mult mai uniţi şi noi din staff, comunicarea noastră trebuie să fie mult mai bună ca înainte. Noi oricum eram un staff unit, dar acum e nevoie să fim mult mai uniţi".

Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte la 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), la 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi în 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.