Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România normală: Circulație OPRITĂ pe linia inaugurată cu mare fast de Klaus Iohannis, din cauza unor probleme de întreținere

Inquam Photos / George Calin
iohannis orban tren otopeni

Transferoviar Călători, una din companiile care operează pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni, a anunțat marți că mai multe trenuri vor fi suspendate în perioada 25 ianuarie-13 februarie. Motivul invocat este că sunt necesare lucrări de întreținere a liniei, inaugurate în urmă cu o lună.

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, anunță Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui George Simion! Legea care va fi susținută de AUR

Astfel, în 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

În data de 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au început să circule la începutul lunii decembrie 2020, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

CFR Infrastructură anunța că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

Citește și: Florin Cîțu ‘țopăie’ de fericire: ‘Banca Mondială confirmă: măsurile pe care le-am luat în contextul pandemiei COVID-19 clasează România în topul țărilor cu cele mai multe și aplicate măsuri din lume’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.