Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România NU E Marea Britanie: Raed Arafat REFUZĂ categoric eliminarea certificatului verde

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, consideră că folosirea certificatului COVID la intrarea în diferite locaţii trebuie să continue.

"Noi folosim certificatul COVID pentru persoanele care nu sunt angajate şi care intră în unele zone. Da, pentru asta există utilitate clară. Pentru partea cealaltă - există o discuţie la Parlament şi nu pot să vă spun care ar fi impactul dacă s-ar discuta să se implementeze peste o perioadă. Trebuie analizat, trebuie văzut de către colegii epidemiologi şi este o discuţie la nivelul Parlamentului în acest sens. Dar folosirea certificatului la intrarea în diferite locaţii, în diferite zone, consider că, la acest moment, da, trebuie să continue", a afirmat Raed Arafat, joi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

Citește și: VAL de plângeri penale pentru MORȚILE din pandemie: Beatrice Mahler anunță că 100 de colegi de-ai ei SUNT CITAȚI

Joi, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 19.105 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 43 decese, dintre care patru anterioare intervalului de referinţă. Este un record al numărului infectărilor de la începutul pandemiei în România. Precedentul record a fost de 18.863 cazuri, înregistrat pe 19 octombrie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.