Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România NU MAI ARE MARI CORUPȚI: DNA a reținut doi inspectori ANAF care au luat câte 4.000 de lei șpagă

Inquam Photos / Octav Ganea
DNA sigla sediu

Doi inspectori din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) - Administrația Constanța, au fost reținuți, acuzați că au cerut mită administratorului unei firme pentru a-l scăpa de control au fost reținuți de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Potrivit DNA, inspectorii Mihai Bușu și Stere Anagnoste, din cadrul ANAF - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, au fost reținuți, acuzaț ide luare de mită, scrie Mediafax.

„La data de 18 octombrie 2021, inculpații Bușu Mihai și Anagnoste Stere (...) ar fi pretins pentru fiecare, sume de bani cuprinse între de 4.000 și 5.000 lei, de la administratorul unei societăți comerciale (martor în cauză). Concret, banii respectivi ar fi fost pretinși de cei doi inculpați pentru ca, în urma controlului fiscal pe care îl realizau, aceștia să formuleze concluzii care să nu determine declanșarea unui control de fond la societatea omului de afaceri”, spun procurorii DNA.

Cei doi inspectori ANAF ar fi primit, marți, printr-un intermediar, în plicuri distincte, câte 4.000 lei de fiecare. Acesta a fost momentul în care s-a realizat un flagrant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.