Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România rămâne fără un jucător de bază pentru meciul de rugby cu Italia

Federatia Româna de Rugby a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca Mihai Macovei, capitanul "Stejarilor", a fost suspendat pe o perioada de doua saptamâni pentru un placaj periculos aplicat în meciul cu Canada, de la Cupa Mondiala.

"Mihai Macovei s-a prezentat în fata Comisiei de Disciplina, iar în baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale si dupa vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat ca românul a facut un gest care a pus în pericol integritatea corporala a adversarului sau. Macovei a negat acuzatiile aduse în acest caz. Comisia a decis ca Mihai nu mai poate evolua pe perioada a doua saptamâni dupa ce initial risca o suspendare de trei saptamâni", se arata pe site-ul frr.ro, potrivit Mediafax.

Suspendarea lui Macovei va expira la 19 octombrie.

Echipa nationala a României a reusit, marti, cea mai importanta revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, dupa ce era condusa cu 15-0 în minutul 52 al partidei de la Leicester. Macovei a reusit în acea partida doua eseuri.

În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminica, de la ora 16.30, la Exeter. Daca va câstiga aceasta partida, România se va califica direct la Cupa Mondiala din Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.