Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România riscă să se facă DE RÂS, dacă va ploua torențial în timpul Summitului UE de la Sibiu: Orașul a fost INUNDAT de o ploaie, vineri după-amiaza - VIDEO

Sibiul a fost sub cod galben de ploi, vânt puternic, descărcări electrice și grindină. Orașul care peste doar 6 zile va găzdui cei mai importanți lideri din Europa a fost acoperit de ape, după o ploaie torențială.

Dacă situația se va repeta pe 9 mai, orașul în care Klaus Iohannis a fost primar, iar acum are ca edil pe una dintre femeile apropiate de președintele României, Sibiul se va face de râs, pentru că nu a reușit să aibă o canalizare care să preia apele. Mai mult, deplasarea oaspeților străini în oraș va fi imposibilă în condiții similare ca cele de azi.

Citește și: Vești proaste pentru românii cu ‘ Prima Casă’! BCR a făcut anunțul

Summitul șefilor de stat sau de guvern din UE, care va avea loc pe 9 mai la Sibiu, este cel mai așteptat eveniment politic european în perioada deținerii de către România a Președinției Consiliului UE. În acest context, liderii europeni vor discuta despre noua agendă a UE pentru 2019-2024.

Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din UE va fi găzduit de președintele Klaus Iohannis iar președintele Consiliului European, Donald Tusk, va prezida reuniunea. La eveniment vor participa lideri din 27 de state membre UE, președintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, și președintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani.

Citește și: Kaufland își nimicește concurența! Cum plănuiește să atragă mai mulți clienți .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.