Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România s-a clasat pe locul 18 la Mondialul Under-20 la handbal feminin

Facebook
handbal minge
Tricolorele au cedat la un singur gol meciul dintre cele mai bune echipe ale turneului de consolare (Cupa Preşedintelui), după un meci în care au fost conduse în marea majoritate a timpului.

În prima repriză, România s-a aflat în avantaj în a doua sa jumătate, însă la pauză scorul a fost egal, 14-14. La reluare, România a condus de două ori, cu 16-15 şi 17-16, dar apoi a primit patru goluri consecutive şi Polonia a rămas în avantaj până la final.

Maria Diana Lixăndroiu a marcat 7 goluri pentru echipa antrenată de Horaţiu Paşca, Mihaela Andreea Mihai 5, Angela Ştefania Stoica 4, Alexandra Gabriela Dumitraşcu 3, Ioana Rebeca Necula 2, Bianca Andreea Ţîrle 1.

Pentru învingătoare au înscris Michalina Pastuszka 5, Nikola Glebocka 5, Paulina Kopanska 4, Julia Niewiadomska 3, Patrycja Koziol 3, Karolina Jurenczyk 1, Sara Szczukocka 1, Daria Grobelna 1.

România a ratat intrarea în grupele principale după 26-23 cu Angola, 29-20 cu Lituania şi 25-32 cu Cehia. În turneul de consolare, România a învins pe rând Mexicul (39-18), Chile (42-17) şi Slovacia (31-30), pierzând în faţa Poloniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.